skip to Main Content
Toke Hougaard
TOKE HOUGAARD

Body SDS

Mennesker har altid været i centrum i mit liv. I mine yngre år brugte jeg mine kræfter i klasselokaler, som skolelærer, og i badmintonhaller som træner. Men de seneste seks år har jeg fundet min rette hylde, og nyder nu en hverdag med fokus på Body SDS-behandling og indsigt i, hvad det betyder og kræver at være i balance, rask og have masser af energi og overskud.

Menneskekroppen er kompleks, og selvom vi i mange år har forsøgt at skille psyke fra krop, er de færreste i tvivl om, at vores følelsesmæssige velbefindende påvirker vores krop enormt meget. At dykke ned i disse spændende sammenhænge og hjælpe mennesker, der ikke kan få hjælp andre steder, er både meget spændende og meningsfuldt for mig.

På hjemmefronten er jeg gift og har to drenge i skolealderen.

Som autoriseret Body SDS-behandler er jeg løbende på videreuddannelseskurser inden for holistisk forståelse af kroppen, avancerede Body SDS-teknikker, sygdomslære mm. Herudover sætter jeg stor pris på at læse bredt om menneskekroppen og dens funktioner set fra mange perspektiver. Det betyder, at jeg har en bred viden om kost, træning, energi, vejrtrækning, mindfulness og flere andre områder inden for sundhed og balance. Lyngby behandlerhus giver mig desuden muligheden for at spare med eksperter inden fra andre felter af sundhedsområdet.

Kontakt
Kontakt mig på mobil 51944907 for en uforpligtende snak om dine udfordringer, eller send mig en mail på behandling@tokehougaard.dk hvor du fortæller om dig selv og dine udfordringer. Så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre, for at du kan få det endnu bedre. Du kan også booke via min online booking.

Se mere på min hjemmeside: www.tokehougaard.dk 

Private sundhedsforsikringer
Bemærk at visse private sundhedssikringer yder tilskud til Body SDS-behandling. Nogle gange beror det på en personlig vurdering, så tag endelig en snak med dit forsikringsselskab og understreg, at det er vigtigt, at det er Body SDS-behandling, som du skal have støtte til.

Back To Top