skip to Main Content
Susan Blom
SUSAN BLOM JØRGENSEN

Body SDS og Omniterapeut

Mit navn er Susan Blom Jørgensen (f. 1971)

Da jeg for mange år siden stiftede bekendtskab med Body SDS, blev jeg meget klogere på, hvordan psyken og vores individuelle livshistorie afspejler sig i kroppens bevægefrihed og sundhedstilstand.

Jeg har været meget privilegeret med et liv uden skader og andre større fysiske problemer. Men med Body SDS opdagede jeg, at jeg havde nogle dårlige handlemønstre, som afspejlede sig i min kropsholdning og kropskontakt – og i mit humør.

Body SDS hjalp på min kropsholdning og kropsbevidsthed, og blandt andet med uddannelsen som Omniterapeut, fik jeg sat gang i en lang psykisk og følelsesmæssig udviklingsproces. Jeg er dybt taknemmelig over den indsigt, forståelse og større bevidsthed, min egen rejse har betydet for mit liv, og især har tilført mit arbejde med klienter.

SÅ! Nogle gange kan vi komme et problem til livs med en ren fysisk og mental behandling, – andre gange må vi også arbejde med det følelsesmæssige.

Jeg er nysgerrig på mennesker, hvem vi er, hvorfor vi gør som vi gør og hvad, vi hver især har at bidrage godt med i vores liv og til verden. Vi er alle født med et sæt kvaliteter, som, når vi lever vores liv, har masser af muligheder for at komme ud af balance – vi indeholder alle store og små traumer. Når det sker, skaber vi mønstre og forsvarsmekanismer, som både sætter sig i kroppen og i følelserne – vi overhører eller ignorerer de små signaler indtil vi får ondt i kroppen og mærker begrænsninger. Eller måske slet ikke tillader os at mærke noget – vi har mistet kontakten til kroppen og dermed til vores behov og lyst. Vi kan føle os ’fanget’ i et bestemt handlingsmønstre, eller flere.

Når vi tillader os at slippe hovedets dominerende tanker for en stund og forbinder os med kroppen, kan vi mærke os selv, vores lyst. Vi kan slippe smerter, gamle traumer, mønstre og tankeoverbevisninger og holde os sunde og raske, være glade, lykkelige, skabe nære relationer, komme igennem kriser og skabe de resultater, det liv og med de mennesker, vi vil.

Jeg bruger mine intuitive evner og mange års erfaring med udviklings- og smerte- processer. Du er meget velkomment til at kontakte mig på 29615590 eller mail: kontakt@susanblomkropsterapi.dk. Læs mere på min hjemmeside: www.susanblomkropsterapi.dk

Jeg er RAB-godkendt og flere sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling af RAB-godkendte terapeuter. Ikke alle sundhedsforsikringer yder tilskud til alle former for behandling. Kontakt derfor din sundhedsforsikring og hør nærmere.

Back To Top