skip to Main Content
RIKKE KOKS ANDREASSEN

Psykoterapeut og Totum kropsterapeut

Psykoterapeut

Formålet med et psykoterapeutisk forløb hos mig er at assistere dig i at skabe klarhed i livet via en god kontakt. I terapilokalet bringes tanker, følelser og sanser i spil, da jeg tror på, at krop og psyke er forbundet, og at sanser, tanker og følelser sammen kan bidrage til denne klarhed. Kroppen er vores bedste ven, og den giver os løbende efterretninger om, hvordan vi har det. Hvis vi altså vil høre det. Følelserne er medicinen, ikke problemet. Jeg har specialiseret mig i sorg ved tab af vigtige relationer, fx ved sygdom, død eller lignende. Men har klienter i terapi, der har alle former for emner, de gerne vil have klarhed over.

Kropsterapi 

TOTUM Kropsterapi er baseret på en lang række teknikker, forskellige massagegreb, åndedrætsfokus, zonetryk, mobiliserende ledfrigørelse og eventuelt også samtaleterapi. Du ligger varmt og godt på min briks med et tæppe over dig. Jeg arbejder med sammenhængen mellem krop og psyke, fokus på kroppens meridianbaner samt muskelgrupper. En kropsterapeutisk behandling kan være terapi, men det kan også ren velvære i en travl hverdag – en pause for krop og sjæl.

Måden jeg arbejder på

Min tilgang, hvad enten jeg hjælper dig via krops- eller psykoterapi, baserer sig på det eksistentielle livssyn. Altså at vi som mennesker har et ansvar i forhold til at skabe mening og være herre i vores eget liv. Dét kan vi nemlig godt, og vi kan ikke belave os på, at andre tager ansvar for os. Det betyder ikke, at vi skal være uafhængige og selvforsynende – tværtimod. Men at vi har mulighed for at række ud og bede om hjælp, når der er behov for det. Så ensomheden ikke tager overhånd.

Jeg arbejder gestaltterapeutisk og i mødet med dig, vil jeg altid have opmærksomhed på sammenhængen mellem krop/sanser, tanker og følelser. Og sammenhængen mellem krop og psyke.

Min professionelle baggrund

Jeg er eksamineret gestaltpsykoterapeut fra Nordisk Gestalt Institut (NGI) og har ydermere en Master i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet (RUC). Herudover er jeg kropsterapeut fra Totum. Tidligere i mit liv arbejdede jeg med virksomhedskommunikation, organisationskultur og forandringsledelse.

Kontakt

Ring eller skriv til mig, hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til mine behandlinger på mobil +45 53 38 50 30 eller på mail rikke@almacalma.dk

Læs også mere på min hjemmeside: www.almacalma.dk

Back To Top