skip to Main Content
RIKKE FLECKNER

Psykoterapeut, Int. Certificeret Stress Coach, Coach, Mindfulness Instruktør, Theta Healer

”Mit formål er at styrke og fremme den enkeltes muligheder for at kunne leve et ønskeligt liv med det, der har mest værdi for den enkelte person.” 

Jeg arbejder ud fra psykologiske retningslinjer og coachteknikker, hvilket gør mig i stand til bl.a. at være med til at forløse og ændre uhensigtsmæssige overbevisninger, øge selvværdet/selvtilliden og hjælpe gennem livskriser, sorg, stress eller et ønske om at ændre noget i ens liv. Det kan f.eks. være sparring omkring karriereudvikling eller et karriereskift, ændring af livsstil i forhold til at prioritere sig selv, sætte fokus på forholdet eller mangel på samme.

Jeg anvender bl.a. samtaleterapi, stress coaching teknikker og øvelser baseret på Mindfulness, som er medvirkende til at etablere ro og mere balance i eget liv. Jeg giver dig værktøjer og til tider lydfiler, som du let kan anvende mellem samtalerne, men som du også kan benytte efter endt forløb. Metoderne er med til at give dig mulighed for at have fokus på positive tanker, bedre selvfølelse samt følelsen af overskud og energi, så du lettere kan tackle dagens udfordringer og mindske eventuelle bekymringer og tankemylder.

For en del af de unge, der henvender sig, er det ofte på baggrund af, at de oplever angst/usikkerhed, lavt selvværd, mønstre der er svære at bryde, triste/negative tanker om sig selv, svært ved at sige fra, stress og fysiske stresssymptomer samt konflikter i familien eller i familiekonstellation.

Jeg henvender mig både til unge, voksne og par.

Baggrund, uddannelser og kurser
Jeg har gennemgående arbejdet som psykoterapeut i 15 år. Undervejs til psykoterapeut var jeg samtidigt i et rekrutteringsbureau som virksomhedskonsulent og inden da på reklamebureau som projektleder.

Jeg startede i 2002 med en 1-årig basisuddannelse i Gestalt terapi hos Gestalt Institute of Scandinavia og tog derefter en 4-årig uddannelse til ID Psykoterapeut hos ID Academy. Efterfølgende har jeg uddannet mig til International Certificeret Stresscoach, Coach, Mindfulness Instruktør og Theta Healer.

For at jeg bedst muligt kan hjælpe personer med de mange forskellige problemstillinger og udfordringer, vi hver især kan have, har jeg set det som en vigtig faktor hele tiden at udvide min viden og mine kompetencer gennem uddannelse og supervision.

Jeg er i klinikken 3 dage om ugen, da jeg ved siden af også er Mentor/SPS-vejleder for unge på gymnasier.

Kontakt
Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig helt uforpligtende.  

Det er altafgørende, at du føler dig tryg og fornemmer en god kemi, så du giver dig selv de bedste muligheder for at åbne op og være 100% ærlig over for både dig selv og mig.

Du kan enten ringe på mobil 22 40 01 50 eller sende en mail til rikkefleckner@mail.dk.

Du er også meget velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.rikkefleckner.dk.

Back To Top