skip to Main Content
Rebekka Simonsen
REBEKKA SIMONSEN

Akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin og Nada

Akupunkturens holistiske tankegang, hvor det hele menneske anskues og ikke blot det enkelte symptom, og hvor krop og psyke hænger uløseligt sammen, er fuldstændig i tråd med min livsopfattelse. Med en baggrund som klassisk danser har jeg altid interesseret mig for kroppen. Senere blev jeg opmærksom på, hvor meget sygdom og ubalancer kan forebygges gennem kost og livsstil. Men da jeg stiftede bekendtskab med akupunktur, blev jeg fascineret af, hvordan man ved hjælp af nåle kan afhjælpe mentale og fysiske ubalancer og symptomer, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vejen, jeg ville gå.

Da alle mennesker er forskellige, selvom visse symptomer kan være ens, er min tilgang til akupunkturen altid at skræddersy behandlingen til det enkelte menneske. Jeg afsætter derfor god tid til hver behandling, sætter mig grundigt ind i de eksisterende problematikker og bestræber mig på at gøre den enkelte behandling personlig, autentisk og virkningsfuld. Hvor dag glædes jeg over, hvor meget jeg kan udrette med nåle kombineret med samtale og supplerende behandling.

Uddannelse og kurser
Jeg har taget uddannelsen som akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin, men rejsen inden for akupunktur og behandling stoppede på ingen måde dér. For at opnå det bedste resultat i mine behandlinger tilegner jeg mig hele tiden ny viden gennem kurser og efteruddannelse både inden for akupunktur men også inden for andre relaterede behandlingsformer, der kan støtte op om min behandling.

Privat
Jeg bor i Lyngby med min mand og mine to teenagedrenge. Akupunkturen og dens tankegang samt livsfilosofi er en grundlæggende interesse for mig, og det er fantastisk at opleve at brænde for noget, der både kan være en hobby og et arbejde. Derudover har jeg et stort behov for at bevæge mig og bevæge noget Qi i kroppen, og jeg elsker at svømme, løbe og dyrke yoga.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte mig for at afklare, om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer, mobil 23 11 38 80 eller mail info@akupunkturmageriet.dk for at afklare, om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Læs også mere på min hjemmeside: www.akupunkturmageriet.dk 

Dækning af akupunktur gennem sundhedsforsikringer
Da jeg er RAB-godkendt akupunktør, dækker de fleste private sundhedsfordringer behandlingen, og Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til medlemmer.

Back To Top