skip to Main Content
LENE ALSBÆK NIELSEN
LENE ALSBÆK NIELSEN

Cand.mag. i psykologi, Psykoterapeut MPF, Mentor, Supervisor, Underviser i Fascia – krop – psyke

Hele mit virke handler om at tjene sjælen. Det er vigtigt for mig at høre, hvad der bringer dig til at søge terapi, mentoring eller supervision – men lige så vigtigt er det at forstå, hvem du er, hvad du ønsker af dit liv, hvilke drømme du har for dig selv og dit liv.

Min drivkraft er den vidunderlige helende oplevelse ved igen og igen at se klienter finde sig selv på ny, rejse sig, og gå videre i livet. Beriget og med et helt anderledes livsmod og en vidunderlig livsglæde.

I min praksis kommer voksne, større børn, unge, par samt ind imellem hold. Vi arbejder med samtale, kropsøvelser, meditation, symboler, ritualer, musik, tegning, drømme og associationssamtale. Men frem for alt arbejder vi med at finde det sted i dig, hvor følelsen af dig opstår, og hvor vi får lov at mærke hvad din sjæl kalder på i livet – nu.

Jeg har specialiseret mig i den integrale terapi, da den anerkender betydningen af at sætte bevidsthed på såvel krop som sind og ånd. Feltet af krop, sind og ånd bølger levende omkring hvert menneske og mærker begrænsninger og udfoldelse i samspil med det omgivende miljø. Jeg arbejder med det som afsæt, som en nøgle til at åbne for nye livsmuligheder.

Når jeg sætter særligt fokus på kroppen og de sansninger, vi ikke er bevidst om, er det fordi, det giver ekstra mulighed for at nå en anderledes dybde i psyken.

Uddannelse og efteruddannelse
Jeg er som psykoterapeut MPF i løbende supervision og efteruddannelse.

Privat
Jeg bor i Ørholm, Kongens Lyngby – tæt op af skov og Mølleå, sammen med min mand. Familieliv og venner, natur og mange interesser fylder vores liv på dejligste vis.

Kontakt
Kontakt mig for en uforpligtende og gratis samtale, så du kan mærke efter, om jeg er den rigtige terapeut for dig. Mobil 6133 0808 eller mail lene@beyond-words.dk.

Se mere på min hjemmeside: www.beyond-words.dk

Back To Top