skip to Main Content
KRISTINE BJARNI-KORNBECH

Sygeplejerske, Coach, SPS-vejleder og frivillig ungerådgiver

Jeg har mange års erfaring med coaching og samtaler til både unge og voksne.

Hvis du sidder fast i dine tanker eller i livet, som vi jo alle sammen gør indimellem, og ønsker en forandring, så kan jeg flytte dig.

Jeg flytter dig til at stå stærkt i dit eget liv

For at stå stærkt, skal vi kunne mærke os selv. Vide hvad gør mig godt nu og på sigt. Slippe hvad andre tænker og få os selv i fokus. Når vi står stærkt, kan vi bedre træffe de vigtige og rigtige beslutninger, både med hensyn til kærlighed, svære relationer og arbejdslivet. Med den rette coaching bliver beslutningerne taget med en ny klarhed og fra et kærligt sted indeni dig. Du vil føle ro i maven, glæde og overskud.

Unge:

Jeg har mange års erfaring, med coaching til unge, der er bekymrede, føler sig ensomme, kede af det, ramt af forældres skilsmisse, bøvler med relationer eller har nedadgående selvværd. Jeg har også forløb med unge, der skal leve med, og tage styringen over en kronisk sygdom.

Jeg bliver din mentor i en svær tid. Sammen finder vi din vej, så du står stærkt i dit liv på trods af vilkår, du måske ikke selv har valgt. I mig får du en at dele alle dine tanker og følelser med. Du kommer i fokus, og vi vil finde nogle løsninger, der virker for dig. Du vil mærke et øget selvværd, en lettelse, og en ny glæde. Både hverdagen og de udfordringer, du vil møde, bliver meget nemmere at overskue og komme igennem.

Jeg har også forløb med forældre og søskende til det unge menneske, der har det svært i livet eller med en kronisk sygdom.

Voksne:

Har du mistet dig selv, eller er godt på vej til det, så har du brug for støtte til at flytte dig hurtigst muligt. Når alle vores tanker er fyldt med det, der ikke fungere, har vi ingen energi til selv at foretage den forandring, der skal til. Tiden går, du spilder dit dyrebare liv, du taler mere og mere om det, der ikke fungerer, og pludselig er tristhed, ensomhed og nul overskud din virkelighed.

Du sidder måske fast i dårlige relationer, et uoverskueligt ægteskab, utroskab eller et opslidende arbejdsliv. Måske har du mistet dig selv, fordi du skulle leve op til andres forventninger, børnenes trivsel, og alt det du burde.

Jeg lærer dig at tænke på en ny måde, lærer dig at kende dig selv igen og lærer dig at stå op for dig. Du vil komme til at stå stærkt og træffe vigtige beslutninger med ro i maven. Du vil tydeligt kunne mærke en forandring af glæde, øget energi og overskud.

Erfaringer:

Jeg er uddannet sygeplejerske, coach ved Sofia Manning og har arbejdet som Hospitalscoach. Jeg mange års erfaringer med mennesker med diabetes. Jeg er Bodyflow instruktør i SATS og er frivillig ungerådgiver i Headspace. Derudover er jeg SPS-Vejleder, hvor jeg er mentor for unge mennesker, der skal støttes gennem deres uddannelse.

Kontakt:

Besøg min hjemmeside www.kristinebjarni.dk og kontakt mig for spørgsmål og ledige tider, mobil: 20403540 eller mail: kristinebjarni@gmail.com

Glæder mig til at møde dig og hjælpe dig

Back To Top