skip to Main Content
JON BLUHME SÆVARSSON

Massør

Jeg er født i Island og har boet i Danmark i størstedelen af mit liv. Som barn voksede jeg helt naturligt op med at massere min kære amma (bedstemor). Hun døjede med ømme skuldre, da hun med liv og sjæl sad og strikkede islandske uldsweatre.

Glæden ved at give massage og gøre noget godt for andre er en vigtig del af mit liv. Jeg kan tage fat og gå i dybden, når der er behov for det – og samtidig give afslappende, meditativ massage for den gode helhedsoplevelse. Jeg fordyber mig indenfor diverse massageteknikker og ynder at eksperimentere og kombinere de klassiske, fysiurgiske massagegreb med både østlige tilgange, samt elementer fra mit nordiske ophav.

Privat bor jeg i Kongens Lyngby med min familie. Det er vigtigt at huske på – særligt i disse underlige tider – at vi alle har brug for regelmæssig fysisk berøring, nærvær, ro og velvære i krop og sjæl. Netop det kan massagebehandlinger give – udover at afhjælpe smerter og spændinger, stimulere kredsløbet og styrke immunforsvaret med meget mere.

Et frirum med fokus på dig.

Hjemmeside og booking: sagamassage.dk

Back To Top