skip to Main Content
JESPER EGE KROG

Manuvision kropsterapeut

Mit navn er Jesper (f. 1981), nyuddannet Manuvision kropsterapeut fra december 2020 og har været en del af Lyngby Behandlerhus siden februar 2021.

Min indgang til kropsterapi var behandling i forbindelse med symptomer på stress som søvnbesvær og ondt i maven. Jeg fulgte flere forløb, der alle var henvendt til mit hoved og ikke gjorde den store forskel. Jeg kunne se logikken i alle de velmenende råd, men de var svære at implementere, og kroppen fulgte ikke med. Kropsterapien var en umiddelbar åbenbaring, der fik mig “ned i kroppen” og var med til at sætte fokus på, hvad der egentlig var vigtigt for mig.

Til hverdag arbejder jeg fortsat som civilingeniør i byggebranchen, men nyder at have behandlerrollen som modvægt til en mere teoretisk hverdag. Privat bor jeg i Virum med min hustru Sidsel og vores lille søn.

Mine klienter fremhæver en rolig og empatisk behandlingstilgang og mine underviseres tilbagemelding er en “forløsende simpel, direkte og “cut the crap”-tilgang til kropsbehandling, hvor jeg har øje for de små nuancer med klienten i centrum hele vejen.

Jeg behandler onsdage fra kl. 16.00-20.00 og træffes bedst på mail: manuvision@egekrog.dk eller sms: 2972 9979. For nærmere info se mere på min hjemmeside www.egekrog.dk, hvor du også kan booke tid direkte.

Jeg er dækket af Dakobe og er ved at tage min RAB-certificering.

Back To Top