skip to Main Content
OM JANNIE D. JACOBSEN

Fysioterapeut, Stressforebyggelse og -håndtering

Min mission er at hjælpe dig til at leve dit liv med mest mulig livsglæde og nærvær.

Mange af os lever et travlt liv, med mange bolde i luften. Indimellem sker det, at det går for travlt. Og vi taber overblikket og boldene. Når det sker, er det ret oftest os selv, vi taber på gulvet først. Det går ud over vores arbejde, familie og venner, fordi vi ikke længere har overskud til at være noget for dem.

I mit mangeårige arbejde som fysioterapeut har jeg set stress komme til udtryk på mange måder, både i kroppen og i sindet. Og over årerne blev jeg nysgerrig på, hvordan jeg kunne blive bedre til at hjælpe de mennesker på en måde, så der tages fat om årsager til stressen og ikke kun som symptombehandling.

Jeg tilbyder følgende behandling:
Vi arbejder i et forløb. Først ser vi på, hvordan du mærker symptomer og ubalance. Og du lærer redskaber til her&nu løsninger. Når det er på plads, arbejder vi videre med simple redskaber, som du let kan bruge i din hverdag. På denne måde får du hurtig hjælp lige nu og metoder, der sikrer dig et fremtidigt liv med fokus på mere livsglæde og større nærvær til dig selv og andre.

Uddannelse og kurser:
Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi, certificeret stresscoach, instruktør i mindfulness, diplomuddannet i sundhedsfaglig kommunikation samt Hatha – & Medicinsk Yogalære. Derudover deltager jeg løbende i kurser inden for trivsel, krop, mental sundhed og arbejdsmiljø for at kunne give dig det bedste forløb.

Privat:
Jeg bor i Søborg, og holder af at bruge min tid med min familie, venner og i naturen, især havet, som jeg bader i hele året rundt. Jeg gør en indsats for at efterleve, hvad jeg selv giver ud til mine kunder; nemlig at have en god balance i hverdagen, hvor jeg søger at dyrke det gode mentale helbred og en glad krop – det giver mig det gode liv.

KONTAKT MIG på mobil 24669625 eller mail: jannie@gladkrop-godtliv.dk Her kan du booke tid og få mere information om, præcis hvad jeg kan tilbyde indenfor forebyggelse og håndtering af stress.

Se også mere på min hjemmeside: www.gladkrop-godtliv.dk Her finder du bl.a. information om forebyggelse, hjælp til selvhjælp, symptomer og stressens fysiologi.

Back To Top