skip to Main Content
OM HEIDI TRABOLT

Kranio-sakral Terapi

Mit navn er Heidi Trabolt (f. 1962)  jeg har klinik Bodytime.

Hvorfor?
Det hele startede med en påkørsel i slutningen af 80erne og lidt ondt i nakken og på halsen, gener som tilsyneladende forsvandt af sig selv. Desværre blev det med årene til snigende smerter i ryg og nakke og til sidst lammede det min hverdag i 2005. Jeg fik heldigvis kontakt med en kranio-sakral behandler, der hjalp mig så meget, at jeg blev vild med den behandlingsform. Så vild, at jeg tog en beslutning om, at ”det ville jeg da også lære.” Jeg ville kunne hjælpe andre, som står i samme frustrerende situation, som jeg gjorde”.

Det resulterede i, at jeg gik i gang med uddannelsen og håndværket Kranio-sakral terapi. Siden da har jeg hjulpet mange med pludselig opståede smerter efter en skade. De fleste er bekymret for, om de bliver ”normale” igen, og om de kan få deres gamle liv tilbage. Heldigvis er kroppen sådan indrettet, at hvis den får det rigtige lille skub, der skal til, for at komme på rette spor, så kan den selv finde balancen igen, og så er det, at både kunden og jeg har armene i vejret af begejstring.

Privat
Jeg bor lokalt her i dejlige Lyngby. Jeg elsker at være i naturen og går ofte tur omkring Lyngby Sø eller i nærområdet for at lade op. Jeg læser, maler og tager billeder, når jeg skal have fyldt lidt på den kreative side.

Speciale og efteruddannelse
Kroppen er så forunderlig og spændende, at foruden mit speciale i Kranio-sakral terapi, har jeg taget uddannelse i flere andre ting, blandt andet bindevævsteknik, organmassage, chok-og traumeterapi og Akunova akupunktur. De forskellige værktøjer hjælper mig med at sammensætte et skræddersyet forløb til mine kunder. For at holde mig knivskarp er jeg de næste to år i gang med et lærings- og brushupforløb på Kranio-sakral-delen. Så stort gensyn med gamle teknikker og goddag til spændende nye teknikker til gavn for alle i klinikken.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og komme i gang med at hjælpe dig på vej.

Kontakt
Vil du vide mere eller har spørgsmål, så skriv gerne en mail på heidi@bodytime.dk eller en SMS på 50742549, så tager jeg kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan selvfølgelig også se mere på min hjemmeside: www.bodytime.dk 

Sundhedsforsikringer/ulykkesforsikringer
Der er efterhånden flere og flere forsikringer, der dækker kranio-sakral terapi helt eller delvist. Det er en rigtig god ide at kontakte dit forsikringsselskab for at høre om dine muligheder for dækning af kranio-sakral behandlinger.

Heidi Trabolt
Back To Top