skip to Main Content
Christina Maltby
CHRISTINA MALTBY

Jordemoder

Mødet med gravide er det, som jeg brænder allermest for. Min ambition er altid at yde en høj faglig standard og prioritere, at der altid er god tid til hvert enkelt møde eller behandling. Dermed bliver der både rum og ro til at skabe tryghed og tillid. Resultatet er, at den gravide og par bliver hørt og mødt dér, hvor de er i livet og i graviditeten, og kan få vendt netop de emner, der fylder mest.

Det er også en stor passion for mig at fastholde normaliteten og det naturlige i en graviditet og fødsel, og normalitet er heldigvis også tilfældet for de fleste graviditeter. Men jeg har også speciale i sårbare graviditeter og har lang tids erfaring med par i sorg og krise og kan tilbyde målrettet og relevant rådgivning og samtale for disse gravide og par.

Udover at være uddannet jordemoder fra januar 2013 og den erfaring jeg har fra hospitalsarbejdet, fødegangen, fødemodtagelsen og jordmoderkonsultationen har jeg også siden 2012 arbejdet som frivillig i Landsforeningen Spædbarnsdød. Her har jeg primært været gruppeleder i sorggrupper for forældre, der har mistet et barn. I starten af 2020 startede jeg min egen private jordmodervirksomhed “Din Graviditet”.

Uddannelse og efteruddannelse

  • Obstetrisk akupunktur ved Johanne Siegumfeldt i 2017
  • Rebozomassage ved Marta Orbis, Fødeklinik Maia i 2019
  • Gravidmassage ved Hannah Lind Arland, Nordlys centret i 2019

Privat
Privat er jeg gift, bor i Bagsværd og har 3 piger.

Behandling
Jeg tilbyder flere forskellige typer behandlinger og ydelser:

Jordemoderkonsultationer
Her er der fokus på dine behov som gravid. Det kan være alt fra samtale om fysiske graviditetsgener til tvivl om en eventuel igangsættelse, spørgsmål om smertelindring under fødslen – eller noget helt fjerde. Ved en jordemoderkonsultation hører altid med at blive mærket på maven for at vurdere barnets lejring og størrelse samt lytte til barnets hjerte (fra uge 16+0).

Massage – Gravidmassage, efterfødselsmassage eller Rebozomassage.
De tre massageformer kan en masse forskelligt, men fælles for dem alle er, at der er fokus på dybdeafspænding, ro og velvære for den gravide krop eller den nybagte mor. Med massage kan man udløse en masse god oxytocin, som er så vigtigt et hormon til den kommende fødsel men i høj grad også efter fødslen. Massagerne kan bookes online, men kan med fordel også foræres som gavekort til en gravid eller nybagt mor.

Fødselsforberedelse
Hos Din Graviditet kan du få fødselsforberedelse både individuelt og på hold. Med fødselsforberedelse bliver du og din partner klædt godt på til den kommende fødsel og forældreskabet. Undervisningen er designet sådan, at vi gennemgår relevante emner teoretisk for så at omsætte den viden til praksis. Altså værktøjer I kan benytte jer af under hele fødselsforløbet. Der vil være praktiske øvelser med god mulighed for at få hjælp undervejs, så I kan føle jer sikre og trygge i at bruge de forskellige værktøjer. I vil blive et stærkt fødeteam.

Fødselsmodning
En tid til fødselsmodning indebærer en samtale om fødslens start og viden om de forskellige processer og hormoner i kroppen op til en fødsel. Ud over selve konsultationen kan du vælge, om du vil supplere med hindeløsning, modningsakupunktur eller rebozomassage. Fødselsmodning kan du benytte dig af fra graviditetsuge 37+0. Hindeløsning udføres dog først efter din terminsdato. Fødselsmodning er til dig, der vil optimere dine chancer for at gå spontant i fødsel og nedsætte risikoen for en medicinsk igangsat fødsel.

Du kan læse meget mere om behandlinger og ydelser på min hjemmeside: www.dingraviditet.dk

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte mig på info@dingraviditet.dk.

Dækning gennem Sygesikringen
Sygesikringen Danmark yder tilskud til jordemoderkonsultationer samt fødselsforberedelse.

Back To Top