skip to Main Content
Christina Grøndahl
CHRISTINA GRØNDAHL

Totum kropsterapeut og certificeret slyngevejleder v. Slingababy. (f. 1976) 

Jeg har arbejdet med mennesker i forskellige sammenhænge i ca. 25 år, bl.a., som pædagogisk medarbejder og socialrådgiver. Jeg har dyrket eliteidræt og yoga og har altid været fascineret af, hvordan det mentale, det kropslige og det følelsesmæssige påvirker hinanden gensidigt.

Det er til stadighed en drivkraft for mig at opleve kroppens og psykens selvhelbredende og transformerende kraft. Det er fantastisk at opleve, hvilke forandringer der kan ske på briksen og ikke mindst imellem behandlingerne.

Min mission som kropsterapeut er at hjælpe dig på vej til at leve det liv, du allerhelst vil. Uanset hvad dit udgangspunkt og dine udfordringer er.

Ofte er første skridt at blive i stand til igen at mærke kroppen, trække vejret og have tillid til processen.

Jeg giver pt. behandlinger både i Lyngby Behandlerhus og hjemme.

Jeg er mor til en søn på 3 år og bor i Lyngby, som har været min base de sidste 25 år, dog med afstikkere til bl.a. Nepal og Indien ifm. frivilligt arbejde og yoga.

Da jeg blev gravid med min søn startede en rejse ind i moderskabet og den feminine kraft. Jeg mærkede betydningen af nærhed og tryg tilknytning for det lille barn. Jeg uddannede mig til slyngevejleder og har været frivillig i en barselscafe. Jeg holder mig løbende opdateret inden for viden om babyers ergonomi, tilknytning samt nye bæreredskaber. At kunne bære sit barn trygt, sikkert og komfortabelt og samtidig have hænderene fri er en life saver for mange nybagte forældre. Babybæring styrker båndet mellem barn og forældre og giver mere overskud og flere udfoldelsesmuligheder i familielivet. Desuden er det effektiv hverdagsfitness.

Min mission som slyngevejleder er at støtte mødre og fædre i at imødekomme deres barns behov for tryghed og nærhed på en sikker og praktisk måde.

Jeg tilbyder 1:1 bærekonsultationer, workshops, vejledning i grupper, arrangementer i mødregrupper samt oplæg til gravide og fagpersoner.

Jeg er taknemmelig for at være en del af Lyngby Behandlerhus, hvor der er både hjerterum, højt til loftet og stor ekspertise inden for mange behandlingsformer.

Kontakt mig på tlf. 40506809 for en uforpligtende snak, hvad enten du er interesseret i kropsterapi eller slyngevejledning. Du kan også sende en mail til christina_grondahl@yahoo.com eller kontakte mig via min Facebook eller instagram side Carry Your World dk. Du kan booke tider direkte via min online booking.

Back To Top