skip to Main Content
Bolette Granzow
BOLETTE GRANZOW

Psykologisk Rådgivning

Mit navn er Bolette Granzow (f. 1970)

Fra jeg var ganske ung, har jeg været optaget af, hvordan mennesker har det med sig selv og andre. Hvordan livsvilkår håndteres. Hvordan vi træffer valg. Det første store valg, jeg husker, jeg skulle træffe var valget om uddannelse. Det syntes jeg ikke var let. Jeg besluttede mig for at hente varierede erfaringer i arbejdslivet, inden jeg for mange år siden startede med at læse psykologi på Roskilde Universitets Center. Det var vendepunktet for mig til at arbejde med at rådgive andre i deres livsvalg.

Privat er jeg samlevende med Jakob og har en datter på 13 og en søn på 17 år.

Jeg har siden taget en eksamineret psykoterapeutisk uddannelse, og rådgiver andre til et værdigt liv. Gennem livserfaringer og flere kurser, jeg løbende inspireres af, er det særligt det at være tydelig, der er blevet centralt for mig og min måde at arbejde på. Når du er tydelig, er du i stand til at træffe valg til gavn for dig selv og andre. Du er i stand til at stå ved dine meninger og kommunikere dem neutralt værdigt, når de er svære at stå ved. Du udholder de stemninger, der ellers kan drive dig til at reagere uhensigtsmæssigt, for når du er tydelig ved du, at de går over. Du bliver i stand til at have overblik over, når det er brugbart at handle eller lade være.

Jeg rådgiver dig til at opøve tydelighed. Det er livskunst, og en øvelse hele livet. Når du øver dig, fejler du selvfølgelig. Igen og igen. At se mildt på det, er en del af læringen. Jeg taler med dig om konkrete situationer i dit liv, da det er gennem det konkrete, jeg bedst kan rådgive dig til tydelighed.

På min hjemmeside www.bolettegranzow.dk kan du læse mere om ”tydelighed”. Du kan læse om tydelighed i forhold til stress, i forhold til destruktive relationer og problematikker omkring penge, som om noget kan sløre for vores tydelighed. Derudover tydelighed i forhold til at være pårørende til mennesker med sindslidelser, unge og forældre.

Kontakt mig på mail eller skriv en sms, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Back To Top