skip to Main Content
BIRGITTE RIDDERSHOLM

Personlig træner og coach

I et VaneCoaching-forløb er det dig der har udfordringerne og dig der har svarene. Jeg har spørgsmålene, der hjælper dig på vej på til det næste du ønsker at forandre. Du kommer til at opdage, at det du troede var svært at forandre aldrig er længere væk end en ny tanke. Du oplever, at du er meget mere modig, end du måske tænker du er.

I mit hyggelige univers her i Lyngby Behandlerhus byder jeg dig velkommen inden for i den bløde sofa. Jeg ved, at omgivelserne er vigtige, når vigtige ting skal vendes. Og det kan ikke udelukkes, at vi en gang imellem tage en walk’n’talk/run’n’talk, mens vi vender dit forandringsforløb.

Hos mig kommer mennesker, der er trætte af ’mere af det samme’ og ønsker at ændre status quo.

Hvad vil du gerne opnå?

Hos mig kommer man typisk, hvis man ønsker at spise anderledes, træne anderledes, eller hvis livets store forandringer kræver nye rutiner. Men det er også almindeligt, at vi snakker om at få ’mere energi’ eller ’mere glæde’.

Ofte hænger et VaneCoaching forløb også sammen med et personligt træningsforløb. Men det kan vi tale mere om, når vi ses første gang.

Uddannelse

Jeg har været selvstændig siden 2015 og har følgende uddannelser med i bagagen:

  • VaneCoach™ (2021)
  • Certificeret Personlig Træner (2015)
  • Certificeret Holdinstruktør (2015)
  • Cand. merc. Change Management (2017)
  • BA i Sport- & Eventmanagement (2012)

Privat

Jeg er gift med Andreas og sammen har vi Alexander fra juni 2020. Vi bor i Lyngby, hvor jeg også har alle mine 1:1 klientforløb og holdtræninger. Jeg nyder at bruge naturen som min legeplads, hvorfor jeg oftest inviterer både venner og klienter på en walk’n’talk, uanset årstid.

Ydelser i Lyngby Behandlerhus

  • VaneCoaching
  • Personligt Træning

Desuden tilbyder jeg også:

Kontakt

SMS: +45 61 67 08 52

E-mail: kontakt@BirgitteRiddersholm.dk

Se mere: www.BirgitteRiddersholm.dk

Back To Top