skip to Main Content
Bettina Christensen
BETTINA CHRISTENSEN

Individuel kropsbehandler

Mit navn er Bettina Christensen.

Jeg stiftede bekendtskab med zoneterapien tilbage i 1991, hvor jeg blev meget fascineret af, hvordan zoneterapien kunne forebygge og afhjælpe sygdom. At hele kroppen ”hænger” sammen, den skal være i balance og hvor vigtigt der er at behandle hele kroppen og ikke kun symptomet.

Jeg blev uddannet zoneterapeut og fysiurgisk massør i 1994, og åbnede derefter egen klinik i Stege på Møn. Derudover har jeg arbejdet i Lyngby siden oktober 2015, hvor jeg er i klinikken om torsdagen.

Jeg bygger mine behandlinger op omkring zoneterapi og fysiurgisk massage kombineret med viden og kundskaber, jeg har tilegnet mig gennem årene i Danmark, Nepal og Sri Lanka.

Alt efter hvilke problemer, du som klient kommer med, sammensættes behandlingen, så du får det bedste resultat og hjælp. Jeg benytter en kombination af mange forskellige behandlingsmetoder ud fra en holistisk synsvinkel om, at alt hænger sammen, så problemerne bliver tacklet fra adskillige vinkler.

Jeg videreuddanner mig løbende både gennem kurser og workshops, hvilket giver mig en meget specialiseret viden og et bredere fagligt grundlag.

KONTAKT MIG på mobil  50 58 83 18 eller mail: info@bcterapi.dk

Læs mere på min hjemmeside: www.bcterapi.dk

Da jeg er RAB-godkendt zoneterapeut dækker de fleste private sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til medlemmer.

Back To Top